Brief naar Gabriel

 1. Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

 2. MJ says:

  Hey, ik heb op HLN gelezen wat je is overkomen.
  Ik heb ook borstkanker gehad 6 jaar geleden en ben nu heel goed hersteld. Ik ben 64jaar en heb 3 kinderen, 3 kleinkinderen. Ik kan me voorstellen wat je doormaakt; niet zo simpel. Een zware dobber; je kindje te moeten zien opgroeien en te weten waar je door moet. Daarom wil ik je met deze kleine tekst je ondersteunen en bemoedigen. Houd vol! Blijf de moed en de kracht behouden ook al lijkt de wereld in te storten. Ik zal voor je bidden, want de Here Jezus was op die momenten mijn steun en toeverlaat. Ook wilt Hij zorgen voor je en Zijn armen om je heen slaan als je het Hem vraagt.
  Veel moed; ik denk en bidt voor u.

 3. Ik wens jullie veel moed en kracht!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow us